2023-03-17 549 瀏覽
今日中午同朋友一齊係這間食lunch, 我地係12:30左右開始食左半個鐘,朋友已食完飲完,但我仲未飲完杯熱檸水,餐廳侍應已急不急待要收盤兼且即刻比張單我地仲好大聲問係咪無野漏,我地繼續傾談無理到!侍應睇到我地無反應,過多3分鐘過來叫我地埋單因為有客人等枱,態度十分差語氣唔好又大聲👎👎👎,我同朋友呆一呆,朋友和氣為解圍,就起身埋單,但我真係覺得這間餐廳侍應服務好有問題,雖然過去埋單,都多口問收銀無其他位比客人坐?但我地係室外門口見到仲有兩張空枱可俾客坐,收銀話客人想要室內所以要我地走,好似理所當然我地唔係客。。真係痴晒架呢間野!完全唔會有下次,奉勸大家唔好呢間餐廳,佢哋表現到完全無問題係呢件事上囉😤
2023-03-17
5 分鐘 (堂食)