2016-09-10 3996 瀏覽
提早兩日打嚟訂位,姐姐話可以訂,但嚟到如果full jor都要等一等,即係訂咗可能都要等一張枱。體諒佢係小店,算啦,應承咗。是日嚟到,係好多人,場面混亂。我主動行入鋪頭,同收銀姐姐話訂咗枱,佢忙住收錢,一開始叫我等等,但佢收咗幾張單都仲未理我。我主動再提佢,佢態度好惡劣咁話「過咗時間wor,你要重新等。」「即係話當walk-in啊?」「係啊!等10張枱!」我聽到即時扯火,咁訂咗枱同無訂有咩分別?如果你係唔接受訂位,又唔早講?!家陣扮有得訂嚟到又話你過咗鐘係咩玩法!雖然呢間嘢係出名,我都一定唔會去,亦會叫朋友都唔好去。香港地大把好嘢食,唔需要嚟呢度乞食!想嚟嘅朋友請三思!