2016-09-06
嬲到要第一次打食評!如果打算去慶祝生日,或者想開開心心食餐飯就千祈唔好去呢間餐廳,果到全部既侍應態度都勁差,特別有一位可能係經理既戴眼鏡男士。人生食過甘多次生日飯,最差係呢到,野食係完全無問題,但班侍應就可以令你成餐飯都好激氣。因為慶祝生日所以訂枱果陣都講左要埋邊d 既枱,怕會影響其他人,甘我地帶左5個細既字母氣球去,去到唔比痴係完全可以理解同明白,同我地講聲就得,態度一黎就勁差,係差未講粗口架咋,臨走我地有個氣球升左上天花執唔到,其實第日佢都會跌返落黎,但佢就叫我地幾個女仔諗辦法爬上去執,如果有去過都可以知佢地樓底有幾高,我願意企上枱都唔會執到,個經理態度差到連隔離枱既客人都忍唔住要開聲幫我地,佢先唔敢再留難我地。