2017-02-17
今日Lunch又焗住要黎食,因為有朋自遠方來話想食。今日無乜人,隊都唔洗排,入到黎仲有位剩 ,原因係咩?openrice唔比人係度做過份失實既猜測咁話喎~Anyway,報導下啲態度先啦。態度唔會有改善,但有新野發生。侍應因為其中一枱客人取消了單,等這枱客人埋單,離開後,口裡不停說:食"S"啦!取消單,食"S"啦!催催催!咁多食客仲食緊野,講呢啲。遞餐同收碟都係繼續晦晦氣氣,啲單近乎係飛比你,好似好燥底咁喎!不過唔緊要,希望你們會繼續係咁啦,咁我先可以再上黎差評架嘛我覺得黎幫襯呢間野,態度再差我都無所謂了,咪食親都上黎差評下,當報導下佢啲態度差既新聞囉,都幾有趣啊!食物果啲相就唔影喇,因為食來食去都係果幾味,而叉燒包好似越來越咸囉環境一般啦,啲碟掟去個收碟車度掟得好大力,都幾嘈架咁啱我果坐張櫈有啲食物係上面,好明顯係將枱上面啲垃圾掃左落張櫈度,各位坐之前要睇清楚喇
Anyway,報導下啲態度先啦。
態度唔會有改善,但有新野發生。
咁多食客仲食緊野,講呢啲。
不過唔緊要,希望你們會繼續係咁啦,咁我先可以再上黎差評架嘛
環境一般啦,啲碟掟去個收碟車度掟得好大力,都幾嘈架