2024-05-07 161 瀏覽
係黃埔返工,有同事話係新開最近好多人排隊,就諗住見今日11點幾冇乜人既時候就湊湊熱鬧去試下新野 😁踏入店鋪就有一位年紀比較大既店員親切甘安排就座入到去既時候就見到店內環境幾寬敞,由店員帶位入坐,期間店員亦告知係枱面手機掃碼落單店內大堂亦有小小既配料可以提供比顧客自己加,抱住好奇心同本身唔係好食得太辣既我,就靜係叫左佢地門口大海報既一碗$42招牌微辣紅碗碗雜麵試試佢咩料 店員一擺落黎既時候望到碗麵,心諗omg洗唔洗咁大碗? 全部都係所謂既黃色豆(問店員店員話叫碗豆) 同雜醬概括左成個麵 ,然後攪下個麵既時候下面又係一堆醬汁料食落去個麵好彈牙有陣花生醬既麻香味 微辣食落去只有小小既辣度 勁開胃 係平時接受到既辣撈落去簡直就好似佢地所講既滿碗都是料食完碗麵簡直覺得飽到頂胃,$42一碗食到飽既麵我宣佈呢度簡直可以成為我打工仔既飯堂首選⭐️

踏入店鋪就有一位年紀比較大既店員親切甘安排就座

店員一擺落黎既時候望到碗麵,
紅碗碗雜麵
心諗omg