2020-03-05 1526 瀏覽
無端端水都無帶走咗去行山,雖然簡單易行,行完都好鬼肚餓 🤣🤣🤣 呢個時勢個個都去郊外行,沿途餐廳都要等位,我哋咁餓梗係撇啦,去到呢度有位就諗都唔諗坐底叫嘢食啦 🤭一坐底佢哋好好先比張餐紙你放好口罩架。我哋叫咗 2 個午餐,頭盤揀咗三文魚沙律同西班牙火腿併蜜瓜,三文魚份量算多,沙律菜都新鮮,反而西班牙火腿同蜜瓜都淡味。主菜叫咗個黑松露海鮮意粉同燒豬肋骨,意粉好足料好多菇,但個豬肋骨就好失望,完全唔入味,啲肉又鞋口 🤦‍♀️甜品跟餐個椰汁紅荳糕好香,但我見隔離檯加錢換個梳乎里我又身痕跟,由於最少要 2 份先做,所以原本想要薑汁味唔得,要痴隔離檯嘅 Vanilla 味,上檯好香,但食落好濕。 。 。試過就算吧!午餐無餐飲跟,呢度環境尚可,但價錢比較貴,相對大尾督一帶餐廳呢度性價比輸晒。

一坐底佢哋好好先比張餐紙你放好口罩架。

1901 瀏覽
頭盤 - 煙三文魚沙律