餐廳: Simp.lane
資訊:

2023-07-07 77 瀏覽
🐱🐱🐱店長安排3隻貓店長響一度玻璃間隔裡面,佢哋好乖乖唔會騷擾客人,只係負責睇場。貓里sell溫馨氣氛,亦著重客人健康,有生銅餐牌提供選擇,啱曬生酮飲食同追求健康嘅你哋。======= ======= ======= =======🍲香煎三文魚腩拼青醬翠玉瓜麵$98太陽蛋+$5奶茶+$5翠玉瓜刨絲扮作麵,清爽美味又低卡,配合皮脆肉嫩香滑三文魚,賣相吸引又健康味道好,加隻太陽蛋只需要$5,呢個價錢真係好抵😳🍱台灣香腸便當$45熱檸茶+$5台灣香腸冇得輸,好香口惹味🤤我最欣賞佢有好多配料,有味道香濃嘅滷肉、有甘甜新鮮翠玉瓜、仲有一大堆粟米,份量充足,營養豐富。🧇黑糖牛角酥窩夫$38窩夫即叫即整,外層熱辣辣,外脆內軟口感鬆脆,非常好味😋⭐️整體來說,幫襯左貓里一段時間,店主好有心思打理整個環境、食物,亦照顧得3隻貓店長肥肥白白,好有愛心💗一定會繼續支持。

🍲香煎三文魚腩拼青醬翠玉瓜麵$98
太陽蛋+$5
奶茶+$5

🍱台灣香腸便當$45
熱檸茶+$5

🧇黑糖牛角酥窩夫$38
窩夫即叫即整,外層熱辣辣,外脆內軟口感鬆脆,非常好味😋

香煎三文魚翠肉瓜麵
台灣香腸飯