2016-12-14 180 瀏覽
今日放工同朋友打算去旺角食下放題,又想打埋邊爐,因為天氣開始轉涼,又想一次過滿足2個願望,就選了呢間❤️️❤️️❤️️佢係卡位咁坐,好方便同大班朋友一齊gathering 😆😆👍🏻👍🏻一黎我地叫左個刺身,超正呀😎😎有好肥美既三文魚,入口又香又肥又滑😙😙仲有甜蝦,大蝦,泰蝦,玉子燒,墨魚,鮑片,蟹柳,好滿足~😋😋估唔到佢打邊爐d料會咁正!又新鮮~好好味~完全有雪味😆😆我地仲點左好多丸同餃類🤗🤗🤗大大粒,打邊爐我最中意😎😎重點係d牛,堅係新鮮牛肉,又紅嫩又有雪花,係湯度滾幾滾,真係齒頰留香😍😍😍 好回味~ 又想再食啦😝😝呢碟五花腩都係一絕!一層肥一層瘦,相間住,好有豬肉味之餘仲好有口感😻😻😻👏🏻👏🏻👏🏻我同朋友都大讚豬同牛❤️️❤️️❤️️留意番個湯,我地叫左椰子雞,真係估唔到佢用成隻雞放落去餃湯底,燙到d雞又軟滑又出晒味,成個邊爐都好有雞味~正過平時d雞粉味精湯底n倍😍😍😍 第二個重點係個椰子~ 佢竟然俾個椰子我地將椰汁倒埋落個雞湯度,真心正到一個點💕💕 超級真材實料💪🏻💪🏻睇下成隻雞脾都可以食埋😘😘😘我地食到係咁不停滾😛😛😛 停唔到口呀😎😎✌🏻️✌🏻️我地2個人食,埋單先每人百幾,二百都唔洗就可以食刺身加邊爐放題
估唔到佢打邊爐d料會咁正!又新鮮~好好味~完全有雪味😆😆
我地仲點左好多丸同餃類🤗🤗🤗大大粒,打邊爐我最中意😎😎
睇下成隻雞脾都可以食埋😘😘😘
我地食到係咁不停滾😛😛😛 停唔到口呀😎😎✌🏻️✌🏻️
我地2個人食,埋單先每人百幾,二百都唔洗就可以食刺身加邊爐放題,去邊度搵,仲要係好味既!我諗應該係我食過性價比最高既餐廳😁😁😁下次同朋友食飯一定會選番呢間😚😚😚😚
2016-12-07