今晚收工之後,同朋友再去會一會呢間燒肉店-燒肉801。之前都嚟過呢度食,質素都幾好,食過返尋味!餐廳內環境夠大,佢哋抽風系統非常完善,食完唔會好大陣味,抵讚!今次我哋就叫咗志盛(2人前)燒肉套餐,含有汁燒及鹽燒配上。另外,可以升級為定食,一個set 包含泡菜+飯+湯 / 泡菜+冷麵 / 泡菜+泡菜+生菜,大滿足!✨志盛(2人前)燒肉套餐鹽味牛舌、黑毛和牛小排、黑毛和牛上肩肉、極上口切牛胸腹柳、蔥鹽味雞腿肉、黑毛豚無骨小排 全肉盛合套餐,滿足我哋胃口!鹽味牛舌:用大火快煎兩邊,爽口又好味!黑毛和牛小排:油花分佈均勻,入口即化,肉夠香又軟嫩!黑毛和牛上肩肉:肉質鮮美且肉汁多,牛肉風味非常濃郁。極上口切牛胸腹柳:香氣十足,厚切肉質口感帶彈性,含有豐富油花,相當細嫩,非常美味!蔥鹽味雞腿肉:雞腿肉肉質香口又多汁,所有蔥味都滲入雞肉之中。黑毛豚無骨小排:油花非常靚,全部肉汁鎖住,非常香口。✨帆立貝
另外點咗一份帆立貝,有三大粒。
經過燒烤後,味道非常香甜,帆立貝柱肉身厚實,口感豐富!

✨志盛(2人前)燒肉套餐
全肉盛合套餐,滿足我哋胃口!
鹽味牛舌:用大火快煎兩邊,爽口又好味!
黑毛和牛小排:油花分佈均勻,入口即化,肉夠香又軟嫩!
黑毛和牛上肩肉:肉質鮮美且肉汁多,牛肉風味非常濃郁。
黑毛豚無骨小排:油花非常靚,全部肉汁鎖住,非常香口。

✨帆立貝
另外點咗一份帆立貝,有三大粒。
經過燒烤後,味道非常香甜,帆立貝柱肉身厚實,口感豐富!