2022-04-16
Weekend既Brunch超抵食, $185一個set( 餐前小食+Pizza+甜品)無加一服務費餐前小食:🪄Burrata +$10Burrata cheese有少少失望,一切開無其待既cream湧出黎🪄Porchetta Tonnata蛋黃醬呑拿魚配酸豆黎到意大利餐廳緊係要叫返杯Aperol Spritz +$50Pizza:🪄Parma +$20每一片pizza都有一大塊Parma Ham,好滿足🤤🪄Breakfast Carbonara 有特色既一款自創pizza,最底有薯仔片,上層每一塊煙肉都包裹住一隻鵪鶉蛋,旁邊仲有跟埋Maple Syrup, 整個感覺好得意,真係好似食緊ADB咁😆甜品:🪄PICI Tiramisu 口感幼滑👍🏻咖啡味濃郁,唔會過甜,略嫌無左d酒味🪄Pizza Nutella建議一上枱要即食,因為掛住食Tiramisu,忽略左佢😩個pizza Dough凍左之後好韌,口感變差佢個set份量都幾大,最後我地係食唔哂架,剩低左一個pizza外賣返屋企做晚餐🤭
餐前小食:
🪄Burrata +$10
🪄Porchetta Tonnata
蛋黃醬呑拿魚配酸豆
Pizza:
🪄Parma +$20
每一片pizza都有一大塊Parma Ham,好滿足🤤
🪄Breakfast Carbonara
甜品:
🪄PICI Tiramisu
口感幼滑👍🏻咖啡味濃郁,唔會過甜,略嫌無左d酒味
🪄Pizza Nutella