2024-08-06 212 瀏覽
漢城韓國餐廳 (尖沙咀)海鮮湯麵 - 鮮味滿溢的韓式海鮮大餐韓氣十足嘅人氣韓式餐廳朋友,你有冇試過去韓國餐廳食野?如果未試過嘅話,我一定要推薦你去試吓啊!最近我去咗一間韓氣十足嘅韓式餐廳,呢度嘅環境超級舒適,仲有好多道地嘅韓國風味。首先要推介嘅就係佢哋嘅「石鍋拌飯」,超級彈牙嘅米飯配上新鮮海鮮,再加埋幾勺韓國辣醬,簡直係人間美味!除咗拌飯之外,「海鮮辣麵」同「海鮮煎餅」都係唔能錯過嘅招牌菜。海鮮辣麵又辣又香,麵條好彈牙,配合鮮甜嘅海鮮絕對係一絕!而海鮮煎餅就晒滑又酥脆,實在係又平又好食。最後要講講呢間餐廳嘅裝修同服務啦!餐廳嘅裝潢好簡約but又帶有濃濃韓風,連擺放餐具嘅方式都好特別,好有韓國范兒。服務生都好有禮貌,好快就會拎餐上黎。總之,如果你有興趣試吓正宗嘅韓國菜式,我真心推薦你一試,保證唔會令你失望!😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️💲減荷包指數 💸💸💵💵💵——————————————————店舖資料📍 尖沙咀山林道35號地舖

漢城韓國餐廳 (尖沙咀)
海鮮湯麵 - 鮮味滿溢的韓式海鮮大餐

韓氣十足嘅人氣韓式餐廳