2018-08-17 131 瀏覽
好耐冇食自助餐喇,今日約左幾個朋友聚會,放縱一下!朋友已預先打去訂台,$398/位,7點去到已見爆場🤭餐廳食物種類幾多,有冷盤、熱盤、海鮮、甜品、生果、沙律仲有任食雪榚首先先食海鮮 - 亞拉斯加雪蟹爪蟹爪鮮甜多肉,拎完一round再一round,好滿足加拿大翡翠螺肉質爽口,紐西蘭青口清甜,加少少檸檬汁更能提鮮!蜜瓜配ham,永遠都是絕配!Ham富鹹香味,配上蜜瓜實在好味!黎食自助餐,刺身是不能缺少的呢度既刺身好新鮮,我個人就好鍾意食三文魚,可以拎完一碟再一碟,爽呀除左刺身仲有壽司,可見都幾受歡迎,好多人拎牛柳肉質鮮嫩多汁。富有牛肉味,配上黑椒汁,好味!海蝦肉質爽口,煎得香脆!香煎鵝肝放在一個小小的麵包上面,鵝肝口感軟淋,咬落去果陣香味徘徊於口腔,再配上麵包,味道超配熱盤有原條魚、炒米粉,扣肉、豆腐、扇貝等等,可見各樣食物都好受歡迎,一上就好多人拎嘩!呢度仲有朱古力火鍋,可以自己配生果、棉花糖及醬汁,好好玩呀!甜品也是不能缺少的!種類都幾多,有蛋糕、果凍、布甸、涼粉等等!當中有個非常特別既甜品 - 榴槤撻,極富榴槤香味,鐘意榴槤嘅朋友一定唔好錯過啦仲有任食Movenpick雪榚,平時唔敢

首先先食海鮮 - 亞拉斯加雪蟹爪

蟹爪鮮甜多肉,拎完一round再一round,好滿足

黎食自助餐刺身是不能缺少的

除左刺身仲有壽司,可見都幾受歡迎,好多人拎

牛柳肉質鮮嫩多汁。富有牛肉味,配上黑椒汁,好味!

仲有任食Movenpick雪榚,平時唔敢食凍野既我,今晚都要破例食左兩個雪榚

最後餐廳仲送上水果一碟,真係好飽飽呀