2023-10-07 171 瀏覽
又同朋友出黎食飯🩷今次揀左呢間日本菜~座位唔算好多不過幾闊落幾舒服~好多串燒可以叫😻另外飯、鍋物、前菜等樣樣有,款式多到我揀咗10分鐘😂醬油漬海螺好好食!原來係凍嘅,啱唒天氣咁熱食😻醬油甜甜地好入味,海螺幾爽口👍🏻平時都好中意食甲羅燒,呢度嘅甲羅燒勁多蟹肉絲再加埋勁量飛魚籽口感超豐富!蟹肉面頭仲燒過黎食落充滿焦香,蟹膏味亦好濃,好好味😻不得了😻睇住店員喺我地面前燒熟塊A5!A5望落油脂分怖好均勻豐富!兩塊A5我地一塊輕燒單面(左),另一塊兩面都燒左(右)~朋友較熟嗰塊食落好香,而我燒單面塊A5食落更香滑🥹超推介生啲咁食🩷牛味好濃郁!點埋蛋黃食更滑😻冇再刻意落調味同醬汁就咁食已經好好食!燒豆腐出乎意料地好食!豆腐好似炸過咁脆卜卜,外脆內軟!醬汁味道啱啱好,再加埋木魚食超夾💓唔想諗叫咩串燒叫呢個盛盒唔使煩🤣月見免治雞肉棒、雞軟骨、雞腎、雞胸軟骨、柚子胡椒伴雞肉串、火灸明太子醬伴雞肉串等,全部都係雞🤣雞胸脆骨超好食,勁脆燒得勁香!幾鍾意食佢個柚子胡椒雞肉串燒,柚子味好出酸酸哋幾開胃👍🏻水蜜桃梳打幾好飲,甜度啱啱好,水蜜桃味勁重👍🏻真心不錯

又同朋友出黎食飯🩷今次揀左呢間日本菜~

座位唔算好多不過幾闊落幾舒服~

醬油漬海螺
蟹肉蟹膏甲羅燒

火炙A5黑毛和牛西冷薄燒

不得了😻睇住店員喺我地面前燒熟塊A5!
A5望落油脂分怖好均勻豐富!
火炙A5黑毛和牛西冷薄燒

兩塊A5我地一塊輕燒單面(左),另一塊兩面都燒左(右)~
醬汁燒豆腐串

特選燒鳥盛合

水蜜桃梳打

水蜜桃梳打幾好飲,甜度啱啱好,水蜜桃味勁重👍🏻真心不錯
醬油漬海螺
蟹肉蟹膏甲羅燒