2022-09-07 968 瀏覽
去食私房菜就係食師傅的功夫和手藝,現在的環境能繼續營業的樓上食肆肯定有佢獨特的一面,性價一定係高,材料一定係新鮮,價格一定係親民,才能保持返一班熟客。龍蝦燕窩海鮮套餐豪而實在$418可享受以下菜式:生拆蟹肉扒金山勾翅,一梳梳大大塊的翅份量好足,每人分到一碗芝士龍蝦,大大塊的龍蝦肉爽口彈牙,就連芝士撈伊麵都好好味,賣相了得,食也太贊聽朋友講他們的雞做得非常了得,本來6人係半隻的,我驚唔夠食所以加到一隻,表面鋪滿芝麻好香脆,四個字皮脆肉滑,正金蒜蒸元貝,大大隻好新鮮配勝瓜好好味這碟材料非常丰富足料,味道扣得好濃香,鮑魚夠淋,滿足感十分芋蓉多士好香脆,黃金蝦球大大隻散發出牛油咸蛋黃的香味,回味無窮清蒸東星斑,好新鮮肉質好滑,鮮總言而之,現時四百多元可以食到以上咁多新鮮而又好味的食材,都多得好朋友的推介,一定會再來捧場
龍蝦燕窩海鮮套餐豪而實在$418可享受以下菜式:
生拆蟹肉扒金山勾翅,一梳梳大大塊的翅份量好足,每人分到一碗
金蒜蒸元貝,大大隻好新鮮配勝瓜好好味
這碟材料非常丰富足料,味道扣得好濃香,鮑魚夠淋,滿足感十分
清蒸東星斑,好新鮮肉質好滑,鮮

2022-09-06
慶祝紀念