今日同朋友放假,去咗佐敦廟街行街,經過一間越南餐廳,就試吓去聲,因為見到個招牌好靚,入邊裝修企理,衛生程度唔錯,所以就吸引咗,就去試吓,然後發現呢度嘅牛湯河真係好好食,專業水準,一定要推介啲朋友食啊,呢度我每次嚟到都見到有例牌自選兩餸,或三餸湯河飯,佢哋一定要叫招牌牛肉湯,因為個湯底真係有好重嘅牛骨龍汁湯,非常好味,而且佢哋嘅湯底都係清甜不油膩,非常之暖位啊,冬天食左成知人都暖笠笠,飲完都唔會非常口渴啊,而且加埋河粉,真係好好食呀,而且份量十足,真係好抵食呀,而且佢都有唔同嘅配料選擇,有蘿蔔,娃娃菜,手撕雞,牛腩,仲有牛油,仲有佢哋嘅豬頸肉都好好食㗎,加埋蜜糖醬,甜甜地,真係好好食呀,而且入邊嘅服務非常好, 侍應全部都好主動同埋好親切,所以我覺得真係加分啦