前排響DPark參加完慈善活動之後,同仔仔響商場食晚餐🥣,見到有間餐廳🍴比較多人,於是就去試吓😛晚餐🥣有已經配搭好嘅選擇,亦可以自由配,有主食🥘➕主菜🍗➕冬甩甜品🍩➕餐飲🥤,非常豐富🤩原先係想點上蒸💨下煮🔥嘅二段料理,但仔仔一見到有主菜係配布甸🍮,就話一定要㨂😅,咁唯有順應要求,點了「沖繩海鹽焦糖布甸炸雞🍮🍗」配「櫻花蝦明太子蒸飯🦐🍚」「 #沖繩海鹽焦糖布甸炸雞 🍮🍗」~ 炸雞熱辣辣🔥香脆可口,雞肉軟滑好juicy,配埋凍嘅布甸🍮,一冷❄️一熱🔥,一咸一甜,味道出奇地配,非常特別,不過布甸🍮份量不少,不配炸雞就咁食就有啲膩🤭「 #櫻花蝦明太子蒸飯🦐🍚」~ 一上枱已經香氣撲鼻😌,櫻花蝦🦐份量不少,配埋咸咸哋嘅明太子真係絕配,超級好味😋,唯一係飯太少,想加底😆晚餐甜品🍮係有張單,可以食完主菜先交比服務員製作甜品。我哋選了免費加配的「 #沖繩海鹽焦糖冬甩雪糕🍩🍦」。冬甩🍩新鮮炸熱辣辣🔥,口感煙韌,有少少似麻薯麵包🥯,上面放埋雪糕🍦,睇得又食得,非常推薦👍🏻👍🏻👍🏻

櫻花蝦明太子蒸飯
沖繩海鹽焦糖布甸炸雞