餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

趁住LUNCH早放(*’∀’人)♥*+一於去百芳池上便當買佢地最出名既台鐵便當去到既時候已經人頭湧湧果然係性價比高既一大認證🌟-♪ 台灣滷雞扒便當平時食開鹽酥雞便當既我今日想轉轉口味想減減卡路里所以叫左滷雞扒食滷雞扒比想像中大塊 肉質嫰滑咬落好夠味同好JUICY !!其實一個便當份量好足 ~~我尤其鍾意佢既配菜\\\(۶•̀ᴗ•́)۶////有娃娃菜 粉絲 蠶豆肉碎(平時係粟米肉碎) 滷蛋配菜味道足 連埋白飯一齊食 真係非常餸飯隨餐跟配既飲品我揀左熱炭燒烏龍茶 (熱不含糖 凍既話會有糖)我大大力推薦大家一試百芳池上既炭燒烏龍◝(⁰▿⁰)◟佢個浸炭燒香真係會令人欲罷不能◝(⁰▿⁰)◜₎₎-百芳池上便當 (太古城中心)太古太古城道18號太古城中心1樓誠品生活L111號舖
趁住LUNCH早放(*’∀’人)♥*+
一於去百芳池上便當買佢地最出名既台鐵便當
去到既時候已經人頭湧湧
果然係性價比高既一大認證🌟
♪ 台灣滷雞扒便當
平時食開鹽酥雞便當既我今日想轉轉口味
想減減卡路里所以叫左滷雞扒食
滷雞扒比想像中大塊 肉質嫰滑
咬落好夠味同好JUICY !!
其實一個便當份量好足 ~~
我尤其鍾意佢既配菜\\\(۶•̀ᴗ•́)۶////
有娃娃菜 粉絲 蠶豆肉碎(平時係粟米肉碎) 滷蛋
配菜味道足 連埋白飯一齊食 真係非常餸飯
我大大力推薦大家一試百芳池上既炭燒烏龍◝(⁰▿⁰)◟
佢個浸炭燒香真係會令人欲罷不能◝(⁰▿⁰)◜₎₎
百芳池上便當 (太古城中心)
太古太古城道18號太古城中心1樓誠品生活L111號舖
台灣滷雞扒便當
2023-07-19
15 分鐘 (堂食)
台灣滷雞扒便當