2024-11-20
💛 喺大圍搵到一間性價比幾高嘅餐廳!每人$100已經食到幾樣嘢同埋夠飽😍💛 煙燻豬耳 $18小食$18就有一款。豬耳比較少食,所以就嗌咗豬耳!睇落細細碟,但係食極都仲有🤣 食落非常爽口👍🏼💛 珍味海蜇皮 $18除咗海蜇,仲有紅蘿蔔同埋白蘿蔔等小食非常入味,口感一流☺️💛 月亮蝦餅 $34呢款蝦餅都好少見,因為通常都係就咁煎,佢呢款係包咗皮喺外面再炸。所以外皮就好脆!入面就煙煙韌韌🥰 好食!💛 招牌滷肉飯 $42上枱時睇落唔係好大,但係其實啲飯都裝得幾滿,最後食落都夠飽👍🏼滷肉肥瘦均勻,滷肉汁加埋珍珠米好夾上邊仲有兩舊炸得好靚嘅甜不辣😍💛 紅燒牛肉麵 $68$68真係幾抵。飲落湯底唔油膩,唔會太鹹😆 牛肉有牛腩同埋牛筋腱,個人嚟講非常鍾意食牛筋腱!仲有白菜同埋白蘿蔔~💛 凍台式奶綠,加波霸珍珠 🧋跟餐 +$15台式奶茶正,今次揀左綠茶base,同加左波霸珍珠。珍珠彈牙,茶底又不會太甜,好快就飲得哂!💛 以後想平平哋食餐飯就好或者一個人唔知食咩我諗我都會再嚟食😄
💛 煙燻豬耳 $18
💛 珍味海蜇皮 $18
除咗海蜇,仲有紅蘿蔔同埋白蘿蔔等
小食非常入味,口感一流☺️
💛 月亮蝦餅 $34
💛 招牌滷肉飯 $42
滷肉肥瘦均勻,滷肉汁加埋珍珠米好夾
上邊仲有兩舊炸得好靚嘅甜不辣😍
💛 紅燒牛肉麵 $68