2018-01-06 2145 瀏覽
呢幾年都幫襯過好多次大閘蟹放題, 蟹既質素都OK, 每次都食到12隻以上, 我食中間Size, 4両幾, 埋單一人三百幾, 除返開蟹既成本, 唔洗自己煮,仲有其他野食, 都幾抵,最緊要係唔洗煩最近見佢有個$58羊腩煲放題, 好似幾抵, 媽咪又鍾意食羊, 所以就帶佢試下一坐低1分鐘到就上左個煲, 真係要俾個like佢, 因為行左成日好肚餓味道都唔錯係咸左少少, 店員姐姐好好人幫我地倒左少少汁加返啲水,羊腩好林,我覺得好正, 媽咪就唔鍾意太林,個個人口味唔同,煲底有菜同蘿蔔, 唔洗淨食肉咁Dry, 不過就無得追加, 只能追加羊羊就加左3次, 散叫左一份生菜 $25 再加個烏冬 好似$8 (咁上下,唔係好記得清楚) 開頭仲以為羊腩煲咁平其他野會好貴, 啲火鍋配料都算街坊價,飲品就另計, 價錢都好合理, 汽水$8-$9咁上下啦, 埋單$206(全單) 性價比高 會再去幫襯!
我食中間Size, 4両幾, 埋單一人三百幾,
羊腩好林,我覺得好正, 媽咪就唔鍾意太林,個個人口味唔同,
 開頭仲以為羊腩煲咁平其他野會好貴, 啲火鍋配料都算街坊價,
飲品就另計, 價錢都好合理, 汽水$8-$9咁上下啦,
埋單$206(全單) 性價比高 會再去幫襯!
2018-01-02
1 分鐘 (堂食)
  • 大閘蟹
  • 羊腩煲