2023-04-10 134 瀏覽
同朋友去西九戲曲中心睇舞台劇,去ELEMENTS搵食,見到呢間「瓊芳冰廳」,之前未試過,我哋又有少少趕時間,見好似幾好坐咁,同朋友2個人就決定食呢間~雖然喺ELEMENTS商場裏面,價錢又唔貴喎,都幾合理,見到有鐵板餐,好似幾吸引,之後叫咗一份鐵板西冷扒,另外一個香煎芙蓉蛋飯。鐵板餐係要上菜嘅時候淋醬汁,咋咋聲咁先正😆😆件西冷扒勁大件,厚切,有肉汁,好好食,配菜都好多呀😋!我哋要咗黑椒汁,西冷牛扒要配黑椒汁先好食~芙蓉蛋飯上面嘅蛋都真係煎得好香口,多洋蔥。成片蛋完全蓋住啲飯,都係分量十足!原來鐵板餐仲有餐湯同多士,真係好豐富,三個人都夠食😂嚟開呢個商場睇戲,又多一個晚餐選擇,性價比高👍🏻下次要試吓佢個黯然銷魂飯先~
原來鐵板餐仲有餐湯同多士,真係好豐富,三個人都夠食😂