第一次食好運中心呢間農耕記,但真心覺得性價比唔高,上菜速度超慢,同埋服務質素好一般。真係好失望!今日雖然假期,不過好彩都好快有位。但係對上菜速度好失望,仲耐過我等位。我哋一共叫咗四個餸,叫咗鮮炒黃牛肉,乾鍋酸菜肥腸,魚湯白豆腐同條根白炒油渣。菜同魚湯白豆腐嘅上菜速度都算係正常,大概落單後10分鐘內就上咗,但之後碟黃牛肉係兩碟餸都上咗15分鐘後先上。最離譜係碟乾鍋酸菜肥腸,係等到我哋食完三碟餸先上。我哋食完三碟餸見乾鍋酸菜肥腸仲未上,就叫店員去催下,因為我哋其他餸都食曬。店員催完就同我哋講係因為廚房漏單,要我哋等多15分鐘,依家炒緊。我哋就同店員講我哋落單到依家都等咗差唔多半個鐘,而且落單之後仲有店員同我哋confirm過可唔可以改小辣,因為我落單時寫咗免辣但佢哋做唔到免辣,只可以小辣,咁我哋都接受咗話Ok。但點解到頭來居然會漏咗張單呢?店員小姐就同我哋講話佢哋廚房經常性會漏單,好難避免。咁即係代表漏單係你哋餐廳經常性會發生嘅問題,點解你哋唔去改善呢個問題,反而會要求客人去接受你哋嘅問題呢? 我唔理解囉!最後我哋碟酸菜炒肥腸係距離落單時間差唔多40分鐘先上,真係太誇張!飯亦都係好遲先上。

我唔理解囉!

飯亦都係好遲先上。飯係已經煲好,照計黎講應該可以好快上,結果我哋叫咗兩次店員先可以上兩碗飯,個服務態度同速度真係一般。而且個飯仲有異味,似係有up味

埋單嘅時候,我仲同收銀嘅店員講咗下佢哋上菜速度都幾慢,佢都只係「哦,係咩?」完全無任何覺得唔好意思或者抱歉嘅態度,更加無諗住改善呢個問題
服務態度真係好一般

不過如果唔提上菜速度同埋服務態度嘅話,其實食物本身都幾好食
。黃牛肉,酸菜肥腸同魚湯滑豆腐味道都唔錯,特別係酸菜肥腸好送飯

但係總體黎講,性價比真係唔高,上菜速度實在係太慢啦!又無乜服務態度!試過一次就夠啦,唔會再有下次!

魚湯滑豆腐
黃牛肉
酸菜炒肥腸
2024-10-11
20 分鐘 (堂食)
魚湯滑豆腐
黃牛肉