餐廳: 傷心酸辣粉 (聯和道)
資訊:

2021-11-28 16 瀏覽
🎪傷心酸辣粉 (聯和道) (粉嶺)粉嶺聯和道57-63號嘉和軒地下6號舖想起傷心酸辣粉大家多會吃酸辣薯粉,小編都幾鍾意吃辣,刺激又過癮。今次它推出雞煲放題,仲有一向酸甜開胃嘅小食,性價比極高。🌟六時前入席$79位😱,六時後入席$99位🌟今次揀左雞煲放題,仲有得揀烤魚放題架!小編平時有用開「惡魔雞煲醬」👹,就知道我有幾鐘意雞煲🤤。傷心既香料、辣椒辣醬、芫荽、芹菜好惹味,味道適中,雞肉嫩滑,這個價錢無得輸🤩。🌟火鍋配料有多款可以揀,仲有飲品任添飲!🌟推介小食海蜇,吾知大家有冇買過商場promote即開即食嘅海蜇,幾令人失望,傷心嘅海蜇脆口,仲有青瓜蔥頭配料調味,值得欣賞👍🏻🤤整體食物質數:3.5/5💰性價比:5/5💥推薦指數:4.5/5
🎪傷心酸辣粉 (聯和道) (粉嶺)
粉嶺聯和道57-63號嘉和軒地下6號舖

🌟六時前入席$79位😱,六時後入席$99位

🌟火鍋配料有多款可以揀,仲有飲品任添飲!

🤤整體食物質數:3.5/5
💰性價比:5/5