2021-05-15
好耐之前喺九龍城食過漁吉 而家舖位搬咗去觀塘 更加方便我哋去😎 之前食過佢哋嘅丼飯好足料又新鮮 宜家佢地仲有各款壽司 刺身同小食揀添🥰 仲要又平又靚又好食‼️我哋今次就乜都試吓 壽司方面我哋就揀咗海膽 花之戀同埋北海道牡丹蝦😍 上菜真係要嘩一聲 好靚好吸引丫🤤 海膽超級大片 好鮮甜 花之戀有3大大件三文魚 非常肥美 北海道牡丹蝦上面仲有三文魚籽 爽甜彈牙👅 呢個價錢性價比極高😋卷物方面 我哋揀咗牛油果軟殼蟹卷同埋芝士炸蝦卷 請問你幾耐未見過6件又靚又好食既卷物只售$38😢 軟殼蟹同炸蝦食嘅時候仲非常新鮮香脆 牛油果軟殼蟹卷加咗青瓜 口感好好 好清爽😋 芝士炸蝦卷嘅芝士炙燒過 邪惡又滋味👍🏻刺身我哋就試咗三文魚 油甘魚同埋赤貝 新鮮到不得了😱 又大件又肥美 厚切入口非常滿足😋 小食我哋就試咗蒜香厚切牛舌 加咗大量炸蒜 令口感更加豐富 香口惹味👅最後忍唔住叫埋佢哋嘅漁吉特選丼 真係非常抵食 入面有赤蝦 海膽 帆立貝 左口魚邊 三文魚 油甘魚 磯燒鮑魚 櫻花魷魚 三文魚籽等等😱 仲要大大碗勁足料🤤 見到帆立貝海膽漢堡個下真心驚嘆呢個價錢點解可以咁抵食🤤 仲要鮮甜可口 赤蝦爽甜 左口魚汁調味好好
最後忍唔住叫埋佢哋嘅漁吉特選丼
不過大家要留意 如果想去幫襯支持記得要早啲去啊 因為工廈8:30會關門 所以餐廳只係營業到8:00‼️ 想試嘅朋友記得早啲到🌟