呢間鋪我真係對佢又愛又恨😆,愛係因為佢門口對出就有標位,泊車好方便👍;恨就係……標位永遠無位😒!所以都唔算成日嚟食,今次再食先勾回之前啲回憶,佢哋份量真係好大呀😍!好少係呢個價錢可以份量有咁大。首先講下環境先,店鋪唔算大,內有十幾張台;裝修就好有台灣感覺,台都唔算細張,就算帶小朋友亦十分OK。😋邪惡套餐 ($60) :呢個套餐真係好邪惡呀! $60呢個價真係太邪惡啦!$60係包括有真台客大雞排,呢塊雞扒同某台式炸雞扒店的大小差唔多,人哋賣一塊都要$40。雞扒嘅台式味道雖然唔重,但仍然可以做到外脆內軟。+一碗唔算細碗的滷肉飯 (飽同趕時間無食到, 外賣返屋企都夠2個小朋友食)+ 一杯黑糖珍珠鮮奶,呢杯飲品單叫都要$28,所以呢個餐你話幾抵呢😎!😋真台客牛肉麵 ($60) +百香果綠茶 ($10)因為唔算太餓,所以只叫咗個麵,佢有個8周年$88套餐都好似好豐富咁。湯底味道唔錯,食完都唔會口乾;牛肉都夠淋,麵就係比較彈牙嘅台灣麵。而飲品呢,個名我唔太記得啦,只係記得比佢嘅容量嚇親,真係超!級!大!杯! 呀😆,呢$10真係加得值。(其實店內都有免費冬瓜茶任飲)😋秘制雞脾+湯麵因為經APP落單,
😋邪惡套餐 ($60) :

😋真台客牛肉麵 ($60) +百香果綠茶 ($10)

😋秘制雞脾+湯麵
因為經APP落單,又係當日優惠款,所以就試左。(不過個名同價錢我就……唔太記得啦~) 雞脾又係份量十足而且嫩滑,配埋個惹味醬汁,小朋友都鐘意。而個麵就比較偏淋咗少少。

雖然呢間小店味道上唔算驚人,但呢個份量呢個價錢,真係性價比爆燈呀👍!!!!
以上為menu :
2024-06-29