牛大人不嬲都知係非常高質嘅台式火鍋放題,長期都要排隊😂,今次就黎咗元朗呢間牛大人試佢最貴個個日本和牛套餐❤️🐂日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐|$488/位✨️首先套餐會送海鮮併盤‼️包括蟶子|鮑魚|蠔|帶子海鮮非常新鮮👍✨️套餐仲會送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸🟤牛丸非常juicy,非常有牛味✨️呢個價錢竟然可以任食日本黑毛和牛A4+🤩🐂和牛每片都大大塊,脂肪分佈均勻,牛味濃郁,咬落有口感😍🐖伊比利亞黑毛豬梅肉豬梅肉肉質細膩,味道有啲似食緊金華火腿咁香濃😋另一重點係三款鮑魚任食|古法醉鮑魚|炭燒鹽蔥鮑魚|柚子燒汁鮑魚鮑魚大大隻又爽口‼️味道亦非常惹味😋仲有好多炸物可以任叫,例如有鬼馬松露油條,非常香脆另外多款台灣直送火鍋配料自助任食‼️推薦有隻芝士丸🧀,芝士爆晒漿😍自助區有多款飲品區任飲🧃,仲有好多牛大人自家飲品🥤除左外面自助區外,QR code落單仲俾我發現有乳清蛋白荔枝玉露🫨 啱晒健身減肥人士我哋仲叫咗杯香港制造嘅少爺啤🍻,入口唔會好苦,打邊爐飲啤酒最適合❤️當然最後唔少得要食雪糕啦🍦自助區有多款Haagen dazs任食👍食埋非常足料嘅仙草凍就非常滿足‼️❤️總結:真係唔怪得牛大人開到港九新界都有分店,因

🐂日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐|$488/位

✨️首先套餐會送海鮮併盤‼️

包括蟶子|鮑魚|蠔|帶子
海鮮非常新鮮👍
✨️套餐仲會送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸🟤
牛丸非常juicy,非常有牛味

✨️呢個價錢竟然可以任食日本黑毛和牛A4+🤩🐂

和牛每片都大大塊,脂肪分佈均勻,牛味濃郁,咬落有口感😍

🐖伊比利亞黑毛豬梅肉
豬梅肉肉質細膩,味道有啲似食緊金華火腿咁香濃😋

鮑魚大大隻又爽口‼️味道亦非常惹味😋
仲有好多炸物可以任叫,例如有鬼馬松露油條,非常香脆

另外多款台灣直送火鍋配料自助任食‼️

推薦有隻芝士丸🧀,芝士爆晒漿😍

自助區有多款飲品區任飲🧃,

啱晒健身減肥人士

食埋非常足料嘅仙草凍就非常滿足‼️❤️

總結:真係唔怪得牛大人開到港九新界都有分店,因為無論品質、種類、服務和價錢非常好同合理👍性價比超高