2021-09-05 307 瀏覽
今次要介紹嘅 係一間性價比超級高嘅Mr. Steak🥩 @mr.steak 📍德福、將軍澳、青衣、葵芳都有分店點解我話佢性價比超級高⁉️我哋叫左Lobster. Oyster Semi Dinner Set🍽竟然包晒以下嘅食物同飲品😳🍷House Wine/ 🥤Fruit Juice 🥗Salad Bar🦪Oyster & Seafood Treasure🍽Half Lobster 🦞 & SRF Sirloin Ball Tip Steak🥩 🍽Half Lobster🦞 & Lobster Bisque Risotto 🍰Dessert Table ☕️Coffee or Tea埋單你估幾多錢😲每位💲298+1而且食物質素絕對係OK 🤤我最鍾意係個🥩我哋叫Medium 佢出到嚟真係岩岩好5成熟 肉質鮮嫩👍🏻👏🏻👏🏻沙律Bar同甜品區有各式各樣嘅選擇 🦪🦐蠔同海鮮亦都非常新鮮😋講多無謂 行動最實際快啲去試下GOGOGO😍

📍德福、將軍澳、青衣、葵芳都有分店

點解我話佢性價比超級高⁉️

🍷House Wine/ 🥤Fruit Juice