2023-11-24
每人可以加兩隻燒蟶子,都只係$18/隻❗️而且唔係細細隻🤏🏻係真係厚肉新鮮既蟶子🤤原本只係叫左兩隻,我同朋友都再encore☺️必叫👻-生菜包有驚喜!酸酸地好開胃👍🏻九層塔薄荷葉🌿配埋肉碎洋蔥🧅搭埋生菜一齊食,成件事好prefect🥗-Pad Thai 花生碎+青檸🍋食落唔油膩而且有足夠既芽菜蛋絲葱🍝值得一讚麵質Q彈👍🏻唔會淋padpad咁,食落似去左泰國小店咁😌-上明爐烏頭既時候同時上左碗唔知咩😂我地意為上多左,點知個侍應話叫烏頭就會有👀我飲左一啖仔覺得怪怪地就無飲,點知後尾發現應該係明爐烏頭嘅湯汁🤦🏻♀️講返條烏頭🐟少骨魚肉質地新鮮👍🏻份量大,一班朋友食建議一試👯♀️-食泰國野必叫芒果白糯米飯🥭大大碟share食岩岩好,芒果夠甜😝糯米飯暖笠笠又夠軟熟唔會哽胃👍🏻-整體👉🏻海鮮新鮮推薦order,份量大大份岩晒同一班朋友一齊share,員工手腳快落單唔駛等👌🏻