2023-11-17
今日好天氣去下郊游,見呢間餐廳環境唔錯,經過就入左黎試下越南菜簡左坐出面,食埋個靚景店員好好會推介同介紹餐牌 好nice叫左個柚子鮮蝦沙律個汁好好味食完一啖又一啖,超級推介!花生好香+埋啲柚子酸甜醒胃叫左個順化黑豚豬腩肉濃蝦湯粉,我地轉左河粉,因為可以索汁食更加正一黎到比碗野驚艷到超級大碗 有兩隻手掌咁大,非常適合2個人share食蝦湯好香甜同埋濃郁會忍唔住係咁飲仲超級足料,啲蜆大隻鮮甜,好推介呢個粉,性價比好高lunch仲可以優惠價加配野飲,叫左個凍椰子咖啡超大杯有椰味得黎又唔會搶左咖啡味,勁正另外再散叫左個椰青,唔錯唔錯~芒果軟殼蟹米紙卷,出面個米紙煙煙unun,加埋入面炸到好脆嘅軟殼蟹,仲有好爽脆嘅沙律菜,舊芒果又可以refreshing返成件事,口感層次豐富,仲好好味仲大大舊,不得了下次去開大美督一定返黎再回味整體性價比都好高
下次去開大美督一定返黎再回味整體性價比都好高