2024-06-13
拿拿食評系列 #牧羊少年咖啡館_尖沙咀K11分店牧羊少年咖啡館的老顧客,去到邊唔知想食咩,都會諗起佢地~出開尖沙咀諗唔到食咩,就去左尖沙咀K11分店,呢間分店之前已經嚟過好幾次,對呢間分店既印象系,有好飲既創意咖啡~因為系平日,所以Menu有Lunch Set,好有性價比!Lunch Set包括餐湯、主食及飲品。餐湯系蘑菇湯,第一啖就好愛,佢好濃厚,超級香既蘑菇味,淨系個湯都值五、六十蚊,唔系Hea既!主食佢有六個選擇,唔同主食價格唔同,我就擇左鮮黑松露醬雜菌意大利粉,好食得嚟價錢都好抵,只需要九十八蚊重要有埋餐湯同飲品!飲品就依然系擇左拿鐵,如果想試佢地既創意咖啡,跟餐加$32就可以Upgrade餐飲~ spaghetti w/ mushroom in black truffle cream sauce鮮黑松露醬雜菌意大利粉HK$98café latte牛奶咖啡*隨餐免費奉送餐湯及飲品 set lunch included soup & drink餐湯*隨餐免費奉送餐湯及飲品 set lunch included soup & drinkLunch Set性價比太高了,有種「如果我系
牧羊少年咖啡館的老顧客,去到邊唔知想食咩,都會諗起佢地~
鮮黑松露醬雜菌意大利粉
HK$98
café latte
牛奶咖啡
餐湯
Lunch Set性價比太高了,有種「如果我系尖沙咀番工就好喇!」既感覺,如果平日去開尖沙咀不妨去試下~