2019-10-29 883 瀏覽
上星期好好天同仔仔去左愉景灣玩~到午飯時間唔知食咩好,喺碼頭果邊一路行一路彩下有咩岩食~去到沙灘附近見到呢間Figos有室內同室外位置,又有set lunch 最平$98+10%,即管試下!我地揀左坐室外(有頂位置,對出先係完全露天)一坐低職員見我地有小朋友,即刻拎左high chair同kids menu & 顏色筆俾我地,原來kids menu除左係menu,仲可以填色👍🏻👍🏻仔即刻搶住要填🤣我地點左kids menu既白汁雞肉意粉 - $60嚟講喺愉景灣都算抵食,面頭仲有cheese,大人食都飽👍🏻另外單點左signature pizza (thin) 有cheese, ham & rocket leaves,pizza底夠脆又足料Set lunch方面: 蘋果 羽衣甘藍 藜麥 沙律 -好好味!唔食藜麥沙律既我都食唔停口~西冷牛扒配燉菜+焗薯- order 5成熟但煮出嚟似7成,牛係juicy有牛味但咬落幾韌同難切紅蘿蔔蛋糕配雪糕 - 見佢原本拎出嚟雪糕放喺蛋糕試面,唔知點解突然拎返份廚房,出返嚟擺碟變左雪糕喺側邊,仲都幾溶下,感覺唔太衛生

Set lunch方面:
Chicken  spaghetti  with  cream  sauce
Signature  pizza
Grilled  New  Zealand  Sirlion  Steak
Carrot  cake  with  vanilla  ice  cream
Signature  pizza