2021-07-16 2673 瀏覽
好耐都無出去飲咖啡,啱啱要去上環嗰頭買野,就不如去探吓Winson Coffee啦。去到門口望吓隻錶,五點左右,往時喺要等位,就算坐出面都喺一樣。今次去到唔洗等,可以直入揀位坐,我即刻喺到想究竟喺因為競爭大咗定喺晏咗,又或者渣咗所以少咗人,但喺見到有位可以揀嚟坐,都喺唔理喇,入去先至算。先叫咗杯iced long black解吓渴先,感覺有啲同以前唔同,宜家嗰杯無咁啱我口味,有小小失望~~好快飲完,坐陣發吓夢做吓嘢之後,再叫杯piccolo。唔。。。終於有番宜前嗰種味,即刻開心番晒。嗰種由口落入喉嚨嘅感覺真喺好正,望吓出面啲人同景色,好舒服。(但喺嗰拉花無以前咁靚)下次去開嗰頭嘅話會再去飲~~

下次去開嗰頭嘅話會再去飲~~
2021-07-04