2020-12-09 52 瀏覽
之前save底咗喱間cafe好耐 今日去開中環順便嚟試吓٩(๑❛ᴗ❛๑)۶餐廳比我想像中細 好彩我平日下午嚟所以都有位 好好佢每個位都有個插頭同usb插比人哋可以叉電 下次可以帶埋電腦去做吓嘢hea吓🤣🤣🤣我叫咗一杯Ice Chocolate同一杯Ice Peach Fruit Tea 後尾先見到原來有得叫另一杯朱古力係配個細細既gelato(;´༎ຶД༎ຶ`)野飲可能想係咖啡出名啲 我喱兩杯不過不失冇乜特別 朱古力有少少苦之後叫咗個Salami & Ham Pesto Panini同Homemade Burnt CheesecakeSalami & Ham Pesto Panini焗到好香脆 入面啲材料加埋好夾有埋mozzarella cheese超級加分!!!Homemade Burnt Cheesecake (Original) 比我想像中大件 食落都好滑 唔錯👍🏻Menu :

Salami & Ham Pesto Panini
Homemade Burnt Cheesecake-  Original

比我想像中大件 食落都好滑 唔錯👍🏻

Menu :