同情人早一日慶祝情人節 先唔會比人斬到一頸血ᡣ 𐄁ᢦ𐄁 ꛁ與你分享二人套餐 𝕐𝕆𝕌 & 𝕄𝔼 𝕊𝔼𝕋 𝔽𝕆ℝ 𝟚$𝟜𝟚𝟠˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗小食照燒汁煎乾蒜美國牛柳粒ꗯ̤̮有超多小食揀 有四頁紙錦多!如果有選擇困難症 應該要揀好耐個份量都幾多 個牛柳粒都幾腍燒汁在加上乾蒜 錦上添花ᐝ ꙳ (๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘) 𐂐 ჻˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗意粉蝦頭油鳳尾蝦香辣肉碎意大利粉ꗯ̤̮鳳尾蝦好大粒 有四粒大大舊鳳尾蝦香辣肉碎好香口 辣得黎好惹味(✿˘˘✿)激發食慾 個意大利粉有加到啲菇 唔會只有肉類錦少兒科˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗主菜咖啡羊架伴露絲瑪莉燒汁 烤澳洲西蘭花 日本南瓜ꗯ̤̮羊架有三舊 超𝔂𝓾𝓶𝓶𝔂 ✧˗ˋˏ໒꒰ྀི⑅ =̴̶̷̤̄ ₃ =̴̶̷̤̄ ꒱ྀི১˗♡ˎˊ˗雖然有啲羊羶味 但煮得好腍好嫩滑 羊架上面仲有麵包糠 增加羊架既香脆口感唔洗配個燒汁個羊架已經好入味 有兩棵烤過既澳洲西蘭花 同日本燒南瓜 成碟好快比我地清曬/ᐠ .⸝⸝⸝. ྀིマ˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗飲品冰伯爵茶咖啡 ꗯ̤̮ +$𝟚𝟡要攪勻先會有濃濃既伯爵茶味道百香果蜜桃咖啡 ꗯ̤̮ +$𝟚𝟡我只感受到百香果酸酸嘅味道˃̶͈🐽˂̶͈˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗甜品焙茶心太軟蛋糕配提子冧酒雪糕ꗯ̤̮ +$

同情人早一日慶祝情人節
先唔會比人斬到一頸血ᡣ 𐄁ᢦ𐄁 ꛁ

與你分享二人套餐 𝕐𝕆𝕌 & 𝕄𝔼 𝕊𝔼𝕋 𝔽𝕆ℝ 𝟚

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗小食
照燒汁煎乾蒜美國牛柳粒ꗯ̤̮
有超多小食揀 有四頁紙錦多!
如果有選擇困難症 應該要揀好耐
個份量都幾多 個牛柳粒都幾腍

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗意粉
蝦頭油鳳尾蝦香辣肉碎意大利粉ꗯ̤̮
鳳尾蝦好大粒 有四粒大大舊鳳尾蝦
香辣肉碎好香口 辣得黎好惹味(✿˘˘✿)
激發食慾

我就係鍾意佢有啲苦澀味 唔會話甜
旁邊有提子冧酒雪糕 仲有𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞

牧羊少年咖啡館嘅食物同飲品成日更新
而且環境十分舒服 係舒適既田園風格
啱曬鍾意愛靚又愛食既我(๑˙❥˙๑)