2023-02-12
情人節當日, 真係唔想同人迫,所以我地提早出去慶祝, 見好多地方都有情人節套餐。 好不容易選擇了這間。 (5⭐️最高)整體5⭐️西班牙熟成火腿沙律🥗入口有種獨特既感覺, 熟成火腿, 味帶甘香, 食落有陣陣清新香味😚😚磯煮鮑魚將鮑魚切成兩至三片, 之後配上花型紅蘿蔔🥕、秋葵、粟米芯, 帶一種清新既感覺😋黑松露海鮮蒸蛋♨️熱辣辣我黑松露蒸蛋、 內有食材包括蓮子、 瘦肉、 蝦。 好特別的鮮味🥰櫻花蝦干豆腐揚尼款我最鍾意❤️, 外層用櫻芯包著, 炸至脆脆的金黃色, 有了小小辣醬, 好好味呀👍🏻💕銀雪魚西京燒香滑銀雪魚燒至金黃色, 低咬落仍有爆汁既感覺, 再加入沙律醬。 好特別呀🤤明蝦迷你梅素麵🍨加入了梅汁, 好特別, 好似開了個胃😎, 細細碗, 加入明蝦。滋味十足🤤茶壺海鮮湯👍🏻Presentation 做得好好, 壺中有蟹肉、 魚肉、蝦、瘦肉、 如加入青檸汁, 口感層次會推高一點😜脆炸雪糕🍨炸雪糕炸皮脆口, 加入朱古力🍫醬、 彩珠。 為情人節套餐加上完美的句號💕❤️House sake入口香純, 仲有得自選杯❤️❤️❤️
整體5⭐️
明蝦迷你梅素麵🍨
茶壺海鮮湯👍🏻
脆炸雪糕🍨
House sake
入口香純, 仲有得自選杯❤️❤️❤️