2018-05-18
[ 御好燒 廣島燒 文字燒 | 自己燒🔥]••初初第一間新開既時候已經同fd去玩過🤪上次係佢負責整,我負責食👩🏻🍳今次同男朋友去,到我負責整,佢負責幫我拍片🎥佢話我個晚好可愛,我相信係因為我太雞手鴨腳🙈-等位都等左一段時間😩⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹武士御好燒($108)⭐️7.5/10武士入面既料有年糕、飯、蒜、肉碎、豚肉片🐷呢個係簡易版,好容易反3次就搞掂,覺得呢個我整得都幾靚😆同埋男朋友不斷係側邊讚我話我整得好,好有滿足感💕講返味道都幾好,有飯有年糕,成個口感煙煙韌韌,又飽肚,我幾鍾意👍🏻-🔹雜錦廣島燒($118)⭐️7.5/10對我黎講係超高難度😣又要反椰菜又要反麵咁...成件事好忙,最後個成品係散亂無眼睇🤦🏻♀️不過對面條友都仲話幾好喎唔差呀你好叻架啦🙆🏻♂️雖然賣相好唔掂,但味道都ok,因為我都幾鍾意食日式炒麵同海鮮😙-▫️叫左杯西柚味梳打定唔知咩🤢好難飲-門口有電視播住教學📺唔記得唔緊要,每枱都有一張教學,可以睇住黎整🤗-🔺可能你會覺得比錢仲要自己整野食,但係情侶一齊既話都係一個幾好既體驗👩🏻🍳👨🏻🍳🔺枱邊有USB叉電位,太好了🔌-🔺每枱都有抽油煙機,不過吸力一般😂
等位都等左一段時間😩
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹武士御好燒($108)⭐️7.5/10
武士入面既料有年糕、飯、蒜、肉碎、豚肉片🐷
🔹雜錦廣島燒($118)⭐️7.5/10
▫️叫左杯西柚味梳打定唔知咩🤢好難飲
🔺枱邊有USB叉電位,太好了🔌
🔺每枱都有抽油煙機,不過吸力一般😂