朋友在網上睇到,話呢間好食:)但不約而同大家都冇叫burger,但明明呢間叫bigger burger lol 呢位朋友不嬲都好好彩,食親都中伏,但我唔信邪,信多佢一獲:)一行5個人一入到嚟,環境都唔錯,懷舊復古黑膠唱片,幾有feel叫左5個M餐,餐牌冇影低,不過明明有湯送,點知嚟得兩個湯,追問之下原來搞錯左😪😪後來補上三個湯,但我地個Main已經食左一半...都算了,個湯都算幾好飲:)西冷牛扒⋯⋯um⋯⋯加隻蛋就係為你做足一百分💯我冇影低其他人既餐,但同事們都覺得同街邊茶餐廳差唔多,價錢上嚟講,其實就真係差唔多,但我覺得講咁樣講,係侮辱左茶餐廳平時公司附近茶記既牛扒都好食好多佢塊牛其實有牛味,唔大塊就預左,但係真係講不上是好食餐飲都漏左....灰到一個點趕快結帳離開....最後同事太唔開心 去左7仔買左個叮叮飯...灰到冇朋友Bigger Burger 唔叫burger ,係我地抵死?叫Bigger Burger 姐,唔使除左burger之外就唔好食掛

一入到嚟,環境都唔錯,懷舊復古黑膠唱片,幾有feel

平時公司附近茶記既牛扒都好食好多
佢塊牛其實有牛味,唔大塊就預左,但係真係講不上是好食

餐飲都漏左....灰到一個點
趕快結帳離開....
最後同事太唔開心 去左7仔買左個叮叮飯...灰到冇朋友