2021-01-31 60 瀏覽
同朋友去中環staycation, 晚餐無野食,就去附近覓食。咁岩見到呢間餐廳,價錢幾平,同埋d食物種類都好岩我地口味!🤩我地叫左三碗麵都只係200蚊唔洗!仲有外賣自取9折,中環晚市有呢個價真係抵到爛。講講食物,真係俾到我十分大既驚喜!本身諗住係養生麵館,湯底都唔會好濃郁,但竟然食完係會有小小上癮既感覺!🤣😍😍藥膳養生湯農場雞米線 ($65)雞肉超嫩滑,最正係個湯底,有杞子紅朿,再加上小小藥材味,但個湯都超級鮮甜!🥰藥膳農場醉雞米線 ($67)醉雞既味好突出,而個湯底就同上面既一樣!一樣咁正!🤣香辣養生湯台灣直送澎湖特A級花之丸配白菜豬肉餃米線 ($66)呢個係我最喜歡的!因為外賣係分湯上,見呢個湯都其他2個好似,完全分唔到!直到一試味,我就愛上了這個湯底!🤣😚佢有分小中大辣,我地揀左小辣,但個辣味都好勁好過癮!😆個花枝丸好大粒,而且超級彈牙!!個白菜豬肉餃都正呀,好足料!😍呢間性價比很高,份量多,材料足,味道好,價錢平!十分推薦的餐廳!👍👍👍👍

藥膳養生湯農場雞米線 ($65)

藥膳農場醉雞米線 ($67)
醉雞既味好突出,而個湯底就同上面既一樣!一樣咁正!🤣