2020-03-07 477 瀏覽
朋友話價錢比倫敦貴,不過都值得一試!店員非常友善同細心,一直向我們推介菜式,佢話好味嗰D我都差唔多點左Corn ‘Ribs’ 🌽賣相十分吸引,滿滿BBQ sauce,稍微覺得有d太濃味Duck &Waffle Signature Dish! 好似個個講咁,好有層次咁,推介Foie Gras Crème Brulee My favourite of the Day!!! 鵝肝味Crème Brulee, 以為配搭會奇怪,但出奇地搭🥰🥰🥰Gilled 18HR Pork Belly 雖然都係popular dish,我覺得一般,賣相都係好好,可惜肉有d乾Grilled Cabbage店員推介,話我地點嘅菜式偏甜,配菜會好d!Torejas 傳統甜品,唔會好甜,好鬆軟,不過夠3-4人食,好filing總括黎講,菜色偏甜同濃味, 不過分量偏少(除左個甜品)我最鐘意係Duck &Waffle 同Foie Gras Crème Brulee ,本來以為又鹹又甜會奇怪,但係有驚喜唯一美中足就係唔係個個staff都有帶口罩😅😅😅,有就最好啦!
朋友話價錢比倫敦貴,不過都值得一試!

Corn ‘Ribs’ 🌽
Corn  ‘Ribs’

賣相十分吸引,滿滿BBQ sauce,稍微覺得有d太濃味

Duck &Waffle
Duck  &  Waffle

Foie Gras Crème Brulee
Foie  Gras  Creme  Brulee

Gilled 18HR Pork Belly
Grilled  18HR  Pork  Belly

Grilled Cabbage
Grilled  Cabbage

店員推介,話我地點嘅菜式偏甜,配菜會好d!

Torejas
Torrejas

總括黎講,菜色偏甜同濃味, 不過分量偏少(除左個甜品

Duck  &  Waffle
Foie  Gras  Creme  Brulee