2023-10-19
【尖沙咀•Frozen Yogurt Drool】@drool.froyo_ππππππππππππππππππππππππππππππ驚喜口感 乳酪甜品 打卡迷必到🌻|regular cup|HKD 59芒果、Walkers手指牛油曲奇、棉花糖、芒果醬呢個乳酪甜品真係奇妙絕倫!落底先見到一層鬆軟嘅芒果醬,充滿着成個杯仔,仲有驚喜呢!因為底下仲有一層珍珠般嘅Walkers手指牛油曲奇,可以提供咬口嘅口感。個念頭已經令我食得好興奮。一上嚟,就一陣芒果嘅香氣撲鼻而來,真係讓我食慾大增。啱啱一舉起勺子,湧出一大匙嘅乳酪,就知道會係一個好creamy嘅口感。果然,呢個乳酪甜品非常滑順,入口即化。🌼|Yoqurt酥皮筒|HKD 58藍莓、麻薯、搽茶牛乳呢個乳酪甜品真係啱晒我口味!佢嘅組合真係特別,食落又好好味。首先,由底部開始,有一層鬆軟嘅藍莓。佢嘅酸甜味道同滑溜嘅口感真係一絕。藍莓嘅鮮香味悠悠咁派開,正好同後面嘅乳酪味相互配合,令整個甜品更加豐富味道。接著,有一層麻薯,係個驚喜嘅元素。麻薯嘅糯糯嘅口感帶嚟一種咀嚼的樂趣,同時令呢個甜品更加有層次感。麻薯嘅淡淡甜味香氣瀰漫,同乳酪同埋藍莓一齊食,
驚喜口感 乳酪甜品 打卡迷必到
🌻|regular cup|HKD 59
芒果、Walkers手指牛油曲奇、棉花糖、芒果醬
🌼|Yoqurt酥皮筒|HKD 58
藍莓、麻薯、搽茶牛乳
接著,有一層麻薯,係個驚喜嘅元素。麻薯嘅糯糯嘅口感帶嚟一種咀嚼的樂趣,同時令呢個甜品更加有層次感。麻薯嘅淡淡甜味香氣瀰漫,同乳酪同埋藍莓一齊食,真係好過癮。
餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 117
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #Frozen Yogurt Drool #web3尖沙咀
Frozen Yogurt Drool
尖沙咀柯士甸道144號地下D號舖