2023-08-20
去咗食豪華燒肉放題$389/per head餐廳舉行夏日限定活動,以芝士為主題,有自助吧可以自製沙律🥗仲有小食芝士炸雞,日式章魚丸,炸芝士同shake shake薯條🍟薯條加埋忌廉蕃茄味粉好開胃,唐揚炸雞食完唔會覺得好油膩,章魚丸粉漿唔會太厚仲有四款自家製嘅燒肉醬汁,幾特別架😍講返燒肉,一定要試芝士x辛辣燒肉必食上級牛肋肉,牛肋肉是位於肋骨與肋骨隙縫間位置,口感幼嫩,牛味香濃🐮芝士粉灑係牛肋肉上面,燒好再沾上熱溶左既芝士醬,超級芝味🧀芝士系列仲有豬頸肉、手羽、芝士腸、竹輪、粟米可以揀添😙除咗牛肋肉之外,牛脊肉、封門柳、板腱肉、牛仔骨、厚薄牛舌邊少得👍🏻封門柳較為罕有,顏色帶光澤~口感富有嚼勁❗️牛舌juicy一而口感軟柔,脂肪比例較少~放題仲有豬、雞、羊、海鮮🦞前菜等,一定滿足到大家不同願望燒到尾聲我地仲燒左奶油鯛魚燒、菠蘿、年糕呀‼️ 120分鐘絕對夠食食完熱辣辣🔥即刻整番個限定波子汽水味雪糕,好似飲緊波子汽水咁透心涼,消暑又特別仲有牛乳味雪糕可以揀~可以配埋自助吧嘅比利時班戟仔同窩夫添呀臨走仲有得玩拉繩抽獎小遊戲🤭抽到個小陀螺做紀念有得食有得玩,呢餐飯真係值回票價~超級滿足😆
仲有四款自家製嘅燒肉醬汁,幾特別架😍
講返燒肉,一定要試芝士x辛辣燒肉
芝士粉灑係牛肋肉上面,燒好再沾上熱溶左既芝士醬,超級芝味🧀
芝士系列仲有豬頸肉、手羽、芝士腸、竹輪、粟米可以揀添😙
封門柳較為罕有,顏色帶光澤~口感富有嚼勁❗️
牛舌juicy一而口感軟柔,脂肪比例較少~
放題仲有豬、雞、羊、海鮮🦞前菜等,一定滿足到大家不同願望
臨走仲有得玩拉繩抽獎小遊戲🤭抽到個小陀螺做紀念
有得食有得玩,呢餐飯真係值回票價~超級滿足😆