平時返工都會貪方便啲嗌外賣或者帶飯,今日有朋友嚟到牛頭角呢頭,一於出去食下嘢啦!有別於其他嘅茶餐廳,呢度環境好舒服,因為限聚令而分隔嘅版都好乾淨,啱啱過咗午飯時間,人少啲,仲可以望九龍灣個邊𠻹!同朋友一齊食最開心就可以一齊share,樣樣都食到就最過癮! 海濱匯唔算好多人,Lunch Time 嚟等咗15分鐘左右,Lunch 都好多選擇,我哋就揀咗 K.千島海鮮薄餅 同埋 M.韓式牛肉豬骨濃湯粉絲!M. 韓式牛肉豬骨濃湯粉絲 $72粉絲味道好夠,啖啖豬骨濃湯香味!牛肉唔會太少(無記錯都有7-8片㗎!)少見係茶記品牌見到韓式風味,係有驚喜嘅!K.千島海鮮薄餅$78 Pizza要焗所以時間都會耐小小,但值得期待呀!海鮮料&滿滿芝士好平均咁cover塊pizza,飽足感絕對係滿分!手工薑汁撞奶茶 & 凍柚子薏米水  (跟餐每杯 + 8)如果佢lunch可以揀埋小食嘅話,3 個女仔兩個餐都好夠食!

M. 韓式牛肉豬骨濃湯粉絲 $72
韓式牛肉豬骨濃湯粉絲

K.千島海鮮薄餅$78
千島海鮮薄餅

手工薑汁撞奶茶 & 凍柚子薏米水  (跟餐每杯 + 8)

手工薑汁撞奶茶 & 凍柚子薏米水

餐湯
2021-05-21
15 分鐘 (堂食)
韓式牛肉豬骨濃湯粉絲
千島海鮮薄餅