餐廳: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
資訊:

2021-07-08 131 瀏覽
呢間小店雖然係大商場內,但價錢都相對可以😳同埋食物質素、店員服務態度十分好👍同fd兩個人嗌佐個二人套餐,有魚有肉有飯有飲品😛好抵食啊!首先酸菜魚🐟酸菜魚肉質非常嫩,好新鮮😳睇唔睇到魚肉既晶瑩剔透🤣酸菜魚冇辣度揀,但對於食辣唔係好勁既我黎講魚肉既辣度啱啱好😳但俾嗜好辣既fd黎講,佢試佐啖湯就辣到哇哇叫啊🤣🤣另外酸菜魚有好多酸菜同水晶粉,另有唔同辣椒熬製湯底,兩人食好足夠😳😳套餐揀佐椒麻汁無骨雞🐔呢個好有驚喜!齋聞到陣花椒油香味都流嗮口水😛超級開胃得黎係齒舌間有麻既感覺😍非常好送飯,半碗飯就咁冇佐啦😂😂底下仲有d青瓜塊,清甜爽口👍十三姨秘製雞翼,朋友表示呢個係近期食過最脆既雞翼😳😂😂😂皮薄又脆唔會好油膩,十分香口😍下次要嗌五隻既😂😂紅糖糍粑~呢道算係好傳統既中式甜品~內脆外軟,加埋淋上既黑糖汁同豆沙粉😍好味!野飲嗌左黑糖珍珠四季春同黑糖珍珠烏龍奶茶😍兩杯甜度都啱啱好,四季春有濃厚既甘香味,兩杯都十分解辣同止渴~總括而言,呢間舖都幾有驚喜~難怪多人排隊😳😳😳

總括而言,呢間舖都幾有驚喜~難怪多人排隊😳😳😳
2021-07-02
10 分鐘 (堂食)