2010-02-22
在此之前之前只食過一次euro go go (昂坪360), 當時已經被佢既蜜糖雞翼吸引, 即焗已經夠吸引, 蜜糖更加落足料, 心想終有一日會再幫襯, 點知...人就係咁犯賤, 最近既唔幫襯, 係覺得隔離飯香, 隔左年幾, 住荃灣咁耐都未幫襯過, 今日終於心血來潮決定再探呢個老朋友!因為只有一個人, 眼闊肚窄下只好叫一碟意粉, 既然係叫, 當要叫個好的! 最後叫左貌似推介既 "辣肉腸火腿煙肉意粉"雖然算係快餐店類, 但全部即叫即做, 只要搵位坐底, 自然會有專人送到, 唔想飲凍野問佢拎左杯熱水亦都好快送到值得一提既係此 euro go go 係商場 (綠楊坊) 現時服務滿意度係排第一位的, 係商場入面有表揚牌辣肉腸火腿煙肉意粉: 意粉比較細碟, 一個成年男人應該係唔夠飽的, 幸好當日 lunch 食到好飽, 這個份量剛好, 以如此意粉份量黎講, 餸真係算多, 食落之下可以用"啖啖肉"黎形容, 辣肉腸 feel 到有少少辣 (超微量), 即叫即做既新鮮加上熱騰騰既意粉, 以 $34 來說我算是很滿意了要彈既係佢同一般既麥記一樣, 叫一杯野飲係可以任坐的, 呢個係好處亦係唔好處, 當想搵位
要彈既係佢同一般既麥記一樣, 叫一杯野飲係可以任坐的, 呢個係好處亦係唔好處, 當想搵位食野就比較尷尬, 而且因為佢係室內, 並無 "euro" 果一種露天 feel, 不過相信只有昂坪360分店才可有這種享受了