2022-08-29 72 瀏覽
想念的韓國旅行🌸XXL韓國醬油蟹🦀 $499 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超大隻超好味,醬油蟹🦀肉質鮮甜,醬油味道鹹味適中,超夠多膏,傻婆T煲左兩碗半飯同朋友都一次過食晒,再配搭韓國紫菜,真係一絕呀!每隻蟹腳都有滿滿既蟹肉,勁容易啜晒出黎食,每一啖都好滿足,感覺自己好幸福呀!今次傻婆T是在美食博覽購買的,一見到已經😍😍心心眼,二話不說就買左兩盒XXL醬油蟹🦀,同其他醃製海鮮🦑🐙🦪(下次分享)。#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #香港好去處 #韓國美食 #韓國菜 #RnT韓國菜 #蟹 #韓國醬油蟹 #蟹腳 #蟹膏#白飯神偷 #醬油蟹
想念的韓國旅行

🌸XXL韓國醬油蟹🦀 $499 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️