2020-06-02 278 瀏覽
#支持良心餐廳富士山 $48有無人同我一樣都超掛住日本(´・_・`)好掛住河口湖嘅彈牙麻糬好掛住東京 京都 金沢...嘅景色(。 ́︿ ̀。)Btw呢杯係蝶豆花oatmilk 味道淡淡地咁 飲落好light 佢另外上左黑糖 倒埋落去飲浸味都幾夾 幾好飲~青醬大啡菇意大利麵$82啲大啡菇好夠juicy成個意粉係偏乾身 唔會好濕 係我中意嘅質感 實身啲唔會太淋 但雖然顏色同平時青醬意粉無異 但我覺得pesto味再出啲會更加好 份量算ok 都有幾多麵下 整體黎講口味偏清淡 相比起呢個 下面呢款意粉應該會更加多人中意明太子蜆肉蟹棒意大利麵$72呢款就即刻濕身返好多 但雖然係濕 都仲保留到意粉嘅質感 唔會淋哂👍🏻 明太子調味咸咸地咁令成個意粉食落相對上冇咁寡 蜆肉份量再多啲就仲正~Btw呢度坐得好舒服 不過假日黎就好多人排隊 所以坐得耐就會唔係咁好意思 但整體黎講係唔錯的🥰
#支持良心餐廳

富士山 $48

有無人同我一樣都超掛住日本(´・_・`)
好掛住河口湖嘅彈牙麻糬
好掛住東京 京都 金沢...嘅景色(。 ́︿ ̀。)

青醬大啡菇意大利麵$82

啲大啡菇好夠juicy