2020-12-08 2460 瀏覽
因為peak hour冇得book, 而又未咁早肚餓,我地就等到差不多7:30左右先落去排,去到已經有10個8個人等緊,最後排等左7,8個字先入得去。入到去佢俾左張大枱我地,不過啱啱點好野之後佢就同我地講有細枱賣單,要等一陣,會轉我地去細枱。 轉枱過程都快,佢仲有問我地要唔要上住野飲俾我地先。 轉完枱d野食好快就上齊啦,牛黎講我覺得澳洲和牛牛頸脊最好食,淋又有油脂又有牛味。 滑龍尾就真係好滑,好似唔駛點咬咁。 響鈴,豆卜串,冰豆腐呢d係必叫,響鈴係好薄脆既,唔會放得太耐硬晒。 湯底因為唔想食辣,叫左最original既牛骨拼酸菜,牛骨就咁飲好味,d料都好食,牛腩味濃有咬口,但唔靱,但打邊爐黎講呢個就太淡,烚完d野食係冇味,要點醬食。 酸菜就好好多,有d酸辣,烚完可以唔點野食都夠味。

2020-11-08
35 分鐘 (堂食)