2023-03-05
852 Kitchen🍱一向都知道觀塘多嘢食嘅,今次就試咗間新嘢。呢間係位於駱駝漆大廈地下,佢地除咗有外賣之外,仲會有堂食供應,堂食位置就係鋪前一個位,職員仲會送餐,唔洗自己拎,勁方便。咁今次我地就外賣試試😎🍱🍱🍱🍱香濃蝦湯配酥炸豬扒飯 $64佢呢個餐係自選嘅,自選湯底,自選配菜,同時飯麵都有得揀,真係超好🥹🥹我哋就揀咗佢嘅招牌香濃蝦湯😎啖啖嘅龍蝦湯,配白飯...真係好正🥹酥炸豬扒勁多塊..有成3大塊,每塊都好厚同大件,超抵食🥰即刻炸,唔係預熱,嚟到屋企都仲係好香脆😎🍱🍱🍱🍱香濃蝦湯配酥炸雞翼紅薯寬麵$60今次試新嘢,龍蝦湯配紅薯粉真係第一次😎但又真係完全無問題,超級好食。雞翼有4大隻,勁多肉,炸粉少,啖啖肉🥹🥹🍱🍱🍱🍱煎餃 $54@10隻佢有韮菜同香菇木耳椰菜餃,咁我地兩隻味各半,佢size細細隻,但佢係塞爆哂成粒d肉,勁好食🥹🥹
🍱🍱🍱🍱香濃蝦湯配酥炸豬扒飯 $64
🍱🍱🍱🍱香濃蝦湯配酥炸雞翼紅薯寬麵$60