2023-06-03
行過好多次如心廣場都想試過呢間餐廳,因為感覺好grand…今日終於試到啦😍😍同朋友兩個人叫左👇🏻1️⃣個set lunch (蕃茄湯、香煎帶子蟹肉扁意粉、包蛋糕同餐飲 $268)1️⃣個雞肉煙腩肉手工pizza1️⃣個黑松露咸蛋白薯條1️⃣特濃朱古力蛋糕1️⃣House coffee 各樣食物味道都好好,最出眾係扁意粉同甜品。扁意粉好彈牙、好有口感仲撈埋滿滿嘅蟹肉,感覺真係另人好滿足至於蛋糕唔駛講,signature 野一定掂餐甜品㨂左開心果吉士千葉酥同散叫左特濃朱古力蛋糕,冇得輸千葉酥好鬆化、開心果醬同吉士唔太甜;至於朱古力蛋糕係用85%濃度朱古力做材料,底層係海綿蛋糕;中間層係慕絲加入nuts,味道苦苦地又夠香至於黑松露咸蛋黃薯條就比較失色,薯條好脆,個黑松露醬都好濃,份量好多;但薯條冇咸蛋黃味另一樣好值得稱讚嘅係員工嘅服務態度,店員不停為顧客加水,個個員工態度都好誠懇、有禮
同朋友兩個人叫左👇🏻
1️⃣個雞肉煙腩肉手工pizza