2018-02-11
同幾個朋友黎食個late lunch!我地幾個悠悠閒閒,行到肚餓就黎到依度食野。依度唔算好大,多數枱都係坐高枱架!我地每人叫左一個burger,相另外叫多兩份薯條,有thick chips 同 thin chips,兩樣都試下先!依度係要去收銀度落左order先,再會有張收據,有號碼嘅,之前侍應就會叫號碼,送食物到你張枱度架喇。食物全部都係即叫即整,所以要等大約10分鐘啦,等餐時間唔算耐。個burger一黎到,睇落唔係好驚喜,但一食就知喇!burger入面嘅牛肉係定左medium嘅,一咬落去,就知係有用心架喇!麵包嘅邊位烘到脆脆地,肉亦煮得啱啱好,加上蕃茄同酸瓜,仲有一片好香嘅芝士,好味!再咬深d就食到煙肉,好香呀。幼薯條亦係另一推介,有辣粉,加上撒係飯面嘅日式紫菜碎,仲有醬,加埋晒一齊食,停唔到口呀!粗薯條都整得唔錯,好香呀!不過就有少少乾,下次試下點茄汁先!仲有朋友嘅雞翼,係辣辣地架,仲有醬配住黎食,醬入面有少少blue cheese,睇落都唔錯!不過我無試到,唔知道會唔會好辣喇
我地幾個悠悠閒閒,行到肚餓就黎到依度食野。
依度唔算好大,多數枱都係坐高枱架!