2016-12-14 245 瀏覽
今日學完車,同男朋友周圍搵下有咩好野食。兜下兜下去到大角咀果邊,見到有條街都幾多野食,中間位有間韓燒,望落環境幾闊落,隔離又有個車位,即刻泊低架車。就入去試下啦。落車行去門口,姐姐好熱氣咁叫我地入去。門口見到個餐牌,都幾抵食wor,而家好少放題做呢個價。環境闊落,完全無油煙味,又坐得舒服。哥哥好nice,教好爐前招呼我地拎野飲先野食都好多種類,有海鮮,蔬菜,肉類,羊架,各式牛類,熟食,連刺身壽司都有!d 肉類全部都好夠味,羊架幾好食。最意外係,呢度d泡菜種類好齊全!好有誠意。男朋友話d 泡菜味道好正宗,同韓國食既差不多!另外,第一次食韓燒放題有五花腩肉,仲有新鮮乾淨既生菜比客人包,而且連埋醬料,呢樣好滿意呢個辣味魷魚可以end call,好惹味,好淋。韓燒竟然有無最愛既菠蘿比我燒呢樣我自己都食左一碟,好甜!真係好歡樂。最後買單,哥哥好熱情叫我地拎卡片,我平時食放題都少打食評。呢間韓燒真係值得推介。野食種類多,服務態度好,價錢又抵。簡直系平靚正之選

d 肉類全部都好夠味,羊架幾好食。
呢個辣味魷魚可以end call,好惹味,好淋。
韓燒竟然有無最愛既菠蘿比我燒

呢樣我自己都食左一碟,好甜!真係好歡樂。